Psychotherapiepraktijk Mak

Voor behandeling en persoonlijke groei

Welkom

Van harte welkom op de site van psychotherapiepraktijk Mak. Ik ben Martijn Mak. Psycholoog en psychotherapeut. Naast mijn werk in een grote instelling heb ik een  eigen praktijk. Ik doe psychologische en psychotherapeutische behandelingen. Daarnaast geef ik onderwijs en supervisie aan collega’s.


Werkstijl:

Mijn werkstijl typeert zich als betrokken, vriendelijk en soms ook confronterend. Ik kan goed luisteren. Naast aandacht voor gedrag en gedachten creëer ik in therapie veel aandacht voor het gevoelsleven. Bij dit alles is ook ruimte voor humor en een bepaalde mate van nuchterheid.


Kernwaarden:

Ik heb oog voor de mens achter de klacht en stem therapie hierop af. Ik wil therapie bedrijven op een manier die bij u past en die goed aansluit op uw situatie. Elk mens is immers anders. Ik vind het daarom belangrijk aandacht te hebben voor uw levensloop en uw omgeving; voor het verhaal rondom de klacht. Ik wil graag samenwerken vanuit een persoonlijke ontmoeting. Ik ben optimistisch en ga er vanuit dat iedereen mogelijkheden heeft. 

In therapie streef ik naar duurzame verandering in uw situatie: dat u voelt dat u beter functioneert of beter met uw klachten kunt omgaan.


Praktijk:

Momenteel houd ik praktijk op de maandag en woensdag. Mijn praktijk bevindt zich in Doorn op de kampweg 10a in het pand van psychiater & co 

U kunt zich voor onze afspraak plaatsnemen in de kleine wachtkamer bij binnenkomst van het pand. Voor contact kunt u het contactformulier hieronder invullen.