Psychotherapiepraktijk Mak

Voor behandeling en persoonlijke groei

Wachttijd 

Iedereen die hulp zoekt wil graag zo snel mogelijk aan de slag. Ik probeer op deze site zo realistisch als mogelijk de wachttijd bij te houden. De realiteit is echter ook zo dat wachttijden moeilijk te voorspellen zijn en vaak afhankelijk van type klachten, hulpvraag en geïndiceerde behandelwijze.  Maar bijvoorbeeld ook van de mate van beschikbare tijd in de agenda van de hulpvrager. Na een eerste telefonisch screeningsgesprek kan ik vaak al meer duidelijkheid geven over de precieze wachttijd. 


Wachttijden  (oktober/ november 2021)

Vergoede zorg:  

Ik heb momenteel geen ruimte voor nieuwe psychotherapie (sGGZ) trajecten. 

Onvergoede zorg:

Behandeling voor diagnoses die niet worden vergoed (oa burnout) of trajecten die niet voor vergoeding in aanmerking komen (oa partner relatietherapie):  ik heb helaas momenteel geen ruimte. 


Supervisie en leertherapie:

Supervisie (VGCT of algemeen): start in overleg. Kennismaking kan telefonisch dan wel met een afspraak in de praktijk. Een deel van het traject kan desgewenst eventueel online. 

Leertherapie (in kader van GZ, PT of KP opleiding, dan wel in kader van VGCT opleiding): start in overleg. Kennismaking kan telefonisch dan wel met een afspraak in de praktijk. (update okt/ nov/ dec 2021: momenteel geen plek)